Objectius 2016

Aquest és el primer post que cobrirà tres seccions, és senzill… cobreix objectius de trading, personals i de la web.

Aquest any per a mi serà molt potent per moltes coses com ja he explicat. Abans d’entrar en matèria i explicar part dels objectius explicaré una mica en què es basen.

Aquesta nova temporada marcarà un punt i a part; jo marcaré les regles, jo marcaré els tempos, jo prendré les decisions… jo donaré els passos, no esperaré res de ningú, no necessito cap altre decisió que la meva, aquest és un any de moltes decisions i no es tracta d’esperar que algú la prengui per mi, o esperar el beneplàcit d’algú altre.

El trading és el que més m’apassiona i el que em fa sentir viu i amb il·lusió, per això aquest any el web passarà a ser una peça clau, és el meu projecte que vincula la meva vida i el trading, i passarà a ser l’eix central on ho focalitzaré. Hi haurà moltes novetats però, aniran apareixent a poc a poc…

Gràcies al trading estic coneixent molta gent, i també aprofitaré per a socialitzar més, molts m’ho han demanat i crec que ja toca… com veieu el trading sempre és un tot que inclòs afecta la pròpia vida personal, de la que s’ha d’aprofitar a canviar a millor.

Objectius infinits, expectatives petites, passos petits… però ferms.

Un cop explicades les bases en què es basarà el projecte… anem desgranant el que de moment puc explicar, i el temps i el meu treball personal dirà si em mereixo anar desgranant-ne més.

Com ja vaig iniciar l’any passat seguirem entrevistant cada mes a gent que es dedica al trading, sempre és bo conèixer l’experiència d’altres persones, s’aprèn molt i és molt sa veure més d’un punt de vista…

També continuaré fent una anàlisi setmanal del DAX, no fallarà… però aquest cop hi haurà un petit canvi… serà en directe. Per tal de millorar el feedback que tinc a través de correu faré l’anàlisi en directe i un cop finalitzat qui vulgui pot quedar-se per fer petar la xerrada una mica… no se si ja podrà ser aquest divendres, tinc l’emissió en proves, però sí que ja per la pròxima crec que no hi ha d’haver cap problema. Tot i això es seguirà penjant (només l’anàlisi per poder veure’l).

Els posts de trading que vaig fent setmanalment de qualsevol secció es veuran reduïts a 1 al mes, tot te un perquè…

Neix una nova secció “365trades”. Aquesta secció tractarà de fer un minipost diari on explicar les meves sensacions en la sessió d’aquell dia.

Ull! No es tracta de dir si a les 9 hi ha hagut una trade (per això ja faig l’anàlisis setmanal) es tracta de què entreu dins el meu cap i pugueu veure el que sento en cada sessió, on he tingut por, que m’ha semblat, que m’ha condicionat… poden ser fenòmens externs al trading o de la mateixa sessió… Intentaré fer-vos sentir identificats ja sigui en aquell mateix dia, o en un altre dia… compartir els dies de núvols, els dies de baixon… una mica el dia a dia del trader.

Que es digui 365 no vol dir que faci un post cada dia, que sí que n’hi haurà un cada dia que hi hagi mercat, però sí que volia deixar obert a poder escriure algun altre dia, com a trader… sempre es parla amb altres i sempre es poden treure conclusions o tenir coses a explicar hi hagi mercat o no. El post es publicarà cada tarda una mica després d’acabar la sessió europea, intentaré que sigui sempre a les 18h.

Un objectiu personal serà aconseguir 50 trades. Sembla una tonteria… però no ho és. 50 trades netes és un objectiu personal que m’he marcat per donar el següent pas en el meu trading. Semblen poques o moltes, no ho se… se que el 50 és la meva barrera… el meu mur… i aquest any vaig a per ell. Amb calma, sense pressa… però allí el tinc.

Com podeu comprovar no parlo de punts… parlo de trades, se que si arriba aquell número els punts no seran cap problema. Em centro a fer les coses bé, en aconseguir 50 excel·lents trades… Tots tenim un número, el meu és 50… cadascú ha de saber on te el seu mur, si no saps quan alt has de saltar, com saps quanta força i distancia necessites?

I fins aquí… el que puc explicar de moment. Un cop ho tingui tot en dansa… vindrà alguna altra noticia, suposo que a finals de gener… ja veurem.

A poc a poc i bona lletra. Poseu-vos objectius, realistes i salteu el vostre mur, aneu a per ell i no dubteu.

Feliç any de trading.

Deixa un comentari

Translate »
%d bloggers like this: