Nova secció d’entrevistes

Doncs avui començaré una nova secció on cada dia 1 de cada mes us aportaré a un trader que us pugui donar molta informació i que us pugui explicar la seva història.

La idea és que algú que no sigui jo us comparteixi la seva experiència i us pugui aportar coses que jo no se, o encara no us puc aportar per falta de temps en aquest món, falta d’experiència o no haver viscut certs rols.

Comento ja, que en el cas que l’entrevista es realitzi en un idioma diferent, donat que el traductor automàtic de la web no aconsegueix 100% una traducció correcte, l’entrevista és traduirà al català i al final del post deixaré l’entrevista original perquè també pugui ser llegida tal qual ha estat contestada. Entenc que d’aquesta forma respecto a l’entrevistat i no deixo l’entrevista una mica desvirtuada amb el corrector automàtic i editada per mi en la traducció (encara que la intento fer molt literal).

Crec que pot ser molt interessant conèixer gent que actua o no com jo, quin ha estat el seu camí en el trading, que en pensen d’aquest món…

Per tant espero que us convenci aquesta nova secció i us pugui aportar conèixer més a traders que ja coneixeu, o descobrir-ne de nous.

Estic segur que pot ser molt enriquidor.

D’altra banda estigueu atents a la pròxima setmana, tinc la intenció de llençar una nova secció setmanal… espero que tot surti bé i en pugueu gaudir.

Aprofito per a donar-vos les gràcies a tots pels imputs que em feu arribar ja sigui per twitter o per correu electrònic (se que el tinc una mica despenjat aquest, però el temps em consumeix), no esperava gents ni el volum de visites que està tenint aquest web en la seva curta vida, ni les paraules que em dirigiu.

De tot cor, moltes gràcies pel que em feu arribar i espero que compartir la meva experiència us pugui aportar quelcom profitós.

Deixa un comentari

Translate »
%d bloggers like this: