Estic fart

Si, ho reconec… estic molt fart… fart…

Això no pot ser, i no pot seguir més així. Aquí no es tracta de qui la té més grossa; aquí es tracta que cadascú en te una i prou.

N’estic fart del concurs de qui fa la trade més llarga, amb més punts, més bonica, etc… Aquí l’important és sumar, hi ha qui sumarà més o menys, de veritat… m’importa una merda el que suma cadascú o el que perd cadascú. Borreu els putos punts de les trades i feu que la gent és fixí en el que feu i no en el que guanyeu.

Els punts els hi heu de demostrar al broker, no aquí… després tothom es creu que tot és veritat i tots ho sabem… el postureo està a l’ordre del dia, moltes trades negatives amagades, moltes trades positives ensenyades.

Donem importància d’una vegada al que més importa… compartir coneixement!

I un cop entrem al coneixement… continuo estant fart… molt fart…

M’agradaria tenir la lectura vela a vela que té el Víctor, m’agradaria tenir els collons de deixar-ho tot per el trading com va fer el Raúl, m’agradaria tenir la perseverança i ser tan estricte com l’Alejandro Moga, m’agradaria dominar els fibos i figures com en Jose Basagoiti, m’agradaria saber programar, crear indicadors, tenir la lectura de 1 i 0 i automatitzar com té en Xavier Blai5, m’agradaria poder llegir que fan els professionals com ho fa el Ferrant Font; m’agradaria tenir el domini i coneixements en accions com el Ferran Gallofré, m’agradaria poder calcular les projeccions com ho fa la Luna Elfica, m’agradaria tenir l’experiència immensa i de treball del Paco Gomez, m’agradaria poder filar tan prim en els girs de mercat com en Luís… i molts d’altres molts…

Clar, m’agradaria ser tot això… però… és impossible… perquè hi ha coses que no puc integrar, no m’entren, no es poden dominar tots els pals… o com a mínim jo no puc.

Per tant intento integrar i fer el que més bonament puc i se fer. El que tinc molt clar és que els dos primers m’han marcat un camí i m’han ensenyat molt, i de tots els altres també he après molt compartint el seu coneixement.

Per això… estic fart que en aquesta plaça on cadascú té una taula i es pren el que vol, un cafè, un te, un batut, un granizat… ens tirem els gots l’un a l’altre. A cadascú li agrada un producte i un sabor… però tots venim al mateix… a guanyar.

M’encanta que la gent guanyi i si els conec, i tinc contacte encara mes. Em preocupa que la gent perdi o que guanyi no tenint en compte certes coses, per això sempre intento apropar-me i donar el cop de mà que crec.

Reconec que aquí ningú està obligat a ser amic de ningú, però jo no puc odiar a un altre, no en se, no m’han ensenyat a fer-ho, jo vull estar bé amb tots els que m’agrada estar. Si algú té un problema amb mi i no el vol arreglar… el problema no el tinc jo, el te ell… jo sempre estic obert. I crec que entre tots, amb el nostre sistema, formes de fer, etc… el que em de fer es ajudar a la gent i que cadascú elegeixi quin camí triar… no hi ha camí fàcil, però estic segur que n’hi ha més d’un que et pot portar al seu objectiu…

Estic fart que ens portem malament, potser ja és l’hora de portar-nos bé… i respectar-nos, no?

Deixa un comentari

Translate »
%d bloggers like this: